ga-messe-topspieler
Sitemap
Leiden

Tafelvoetbaltoernooi in Leiden voor sfeer en een leuke dag met collega’s

Gaat u een bedrijfsuitje regelen? Wilt u iets actiefs doen waarbij er wordt gewerkt aan een beter teamverband? Of gaat u met uw bedrijf op een beurs staan en wilt u opvallen? Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen bij het organiseren van een tafelvoetbaltoernooi in Leiden? Bekijk dan de website van Kickerprofs. Kickerprofs is full service bureau dat u in kan schakelen voor het regelen van een tafelvoetbaltoernooi in Leiden. Wij beschikken over verschillende concepten tafelvoetbaltafels die uitermate geschikt zijn voor een tafelvoetbaltoernooi in Leiden. Samen met u maken wij van uw bedrijfsuitje een groot succes. U vertelt uw wensen en ideeën en wij bieden een maatwerk concept. Afhankelijk van het aantal mensen, het aantal dagen en de plaats kunnen wij tafelvoetbaltafels voor een leuk tafelvoetbaltoernooi in Leiden leveren. Kickerprofs verhuurt de professionele tafelvoetbaltafels van het gerenommeerde merk Leonhart. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Wilt u op zeker scoren tijdens een tafelvoetbaltoernooi in Leiden, neem dan alvast een optie voor het huren van een tafelvoetbaltafel op de datum dat u deze nodig heeft. Dit kunt u gemakkelijk regelen via onze website.

Gelegenheden voor een tafelvoetbaltoernooi in Leiden

Tijdens verschillende gelegenheden is het leuk om een tafelvoetbaltoernooi in Leiden te organiseren. Sinds een lange tijd merken wij van Kickerprofs dat er veel interesse is in het organiseren van tafelvoetbaltoernooi in Leiden. Veel bedrijven vinden het aanschaffen van een tafelvoetbaltafel te duur. Daarom verhuren wij deze op locatie. Zo bespaart u kosten en kunt u toch een tafelvoetbaltoernooi in Leiden organiseren. Tijdens dit spel kan iedereen deelnemen. Indien wenselijk kunnen wij ook passende muziek en schermen leveren. Zo bezorgd u uw personeel nog een leukere avond. Mensen die niet mee willen doen aan het tafelvoetbaltoernooi in Leiden kunnen genieten van een leuk potje voetbal op het scherm. Met een gezellige en grappige commentator maakt u het tafelvoetbaltoernooi in Leiden pas echt af.

11 tegen 11 tafelvoetbaltoernooi in Leiden

Met de MEGA XXXL tafelvoetbaltafel kunt u een 11 tegen 11 tafelvoetbaltoernooi in Leiden spelen. U kunt uw collega’s zich in laten schrijven als elftal. Tevens kunt u voor een grote voetbalwedstrijd een tafelvoetbaltoernooi in Leiden organiseren op uw kantoor. Voordat u een WK wedstrijd gaat kijken met uw klanten kunt u een tafelvoetbaltoernooi in Leiden spelen als opwarmertje. Hiermee:

  • Creëert u sfeer
  • Trek u meer klanten
  • Laat u uw bedrijf opvallen
  • Zorgt u voor meer teamspirit

Wilt u ook een tafelvoetbaltoernooi in Leiden organiseren? Vraag een offerte aan op maat.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties