ga-messe-topspieler
Sitemap
Tafelvoetbaltoernooi

Tafelvoetbaltoernooi voor sfeer en een leuke dag met collega’s

Gaat u een bedrijfsuitje regelen? Wilt u iets actiefs doen waarbij er wordt gewerkt aan een beter teamverband? Of gaat u met uw bedrijf op een beurs staan en wilt u opvallen? Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen bij het organiseren van een tafelvoetbaltoernooi? Bekijk dan de website van Kickerprofs. Kickerprofs is full service bureau dat u in kan schakelen voor het regelen van een tafelvoetbaltoernooi. Wij beschikken over verschillende concepten tafelvoetbaltafels die uitermate geschikt zijn voor een tafelvoetbaltoernooi. Samen met u maken wij van uw bedrijfsuitje een groot succes. U vertelt uw wensen en ideeën en wij bieden een maatwerk concept. Afhankelijk van het aantal mensen, het aantal dagen en de plaats kunnen wij tafelvoetbaltafels voor een leuk tafelvoetbaltoernooi leveren.

Tafelvoetbaltoernooi met een tafelvoetbaltafel van Leonhart

Kickerprofs verhuurt de professionele tafelvoetbaltafels van het gerenommeerde merk Leonhart. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Wilt u op zeker scoren tijdens een tafelvoetbaltoernooi, neem dan alvast een optie voor het huren van een tafelvoetbaltafel op de datum dat u deze nodig heeft. Dit kunt u makkelijk regelen via onze website. Kickerprofs heeft een zeer ruim en divers verhuurprogramma aan tafelvoetbaltafels ter beschikking voor uw evenement in Nederland, België of Duitsland. De professionele Leonhart verhuur voetbaltafels zijn zeer fraai, degelijk, robuust en daarmee uitermate geschikt om in te zetten tijdens:

  • klantendagen
  • bedrijfsfeesten
  • beurzen
  • teambuilding activiteiten
  • openhuis of winkelcentrum promoties

Of het nu gaat om één enkele tafelvoetbaltafel, een event waar 20 of meer tafelvoetbaltafels voor nodig zijn, een uit modules opgebouwde XXL tafelvoetbaltafel of de in eigen huis ontwikkelde TopspeedKicker, wij zijn hiervoor uw aanspreekpunt. Door het transport, plaatsen en speelklaar maken van de tafelvoetbalatfels in eigen beheer te houden kunt u als klant een optimale dienstverlening verwachten met tafelvoetbaltafels van uitzonderlijke kwaliteit en in uitstekende conditie.

Maak a.u.b. uw keuze:

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweBezoekadres (op afspraak)
Kruisstraat 48 Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.7/10 - 13 beoordelingen