ga-messe-topspieler
Sitemap
Tafelvoetbaltoernooi

Tafelvoetbaltoernooi: samen met uw collega’s

Tafelvoetbaltoernooi als bedrijfsuitje? Een actieve, competitieve en vooral erg leuke activiteit. Of gaat u met uw bedrijf op een beurs staan en wilt u opvallen?

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen bij het organiseren van een tafelvoetbaltoernooi? Bekijk dan de website van KickerProfs .
KickerProfs is full service bureau dat u in kan schakelen voor het regelen van een tafelvoetbaltoernooi. Wij beschikken over verschillende concepten tafelvoetbaltafels die uitermate geschikt zijn voor een tafelvoetbaltoernooi. Samen met u maken wij van uw bedrijfsuitje een groot succes. U vertelt uw wensen en ideeën en wij bieden een maatwerk concept. Afhankelijk van het aantal mensen, het aantal dagen en de plaats kunnen wij tafelvoetbaltafels voor een leuk tafelvoetbaltoernooi leveren.

Tafelvoetbaltoernooi met een tafelvoetbaltafel van Leonhart

Tafelvoetbaltafels van het gerenommeerde merk Leonhart, huurt u voor verschillende toernooien en events bij KickerProfs. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Wilt u op zeker scoren tijdens een tafelvoetbaltoernooi, neem dan alvast een optie voor het huren van een tafelvoetbaltafel op de datum dat u deze nodig heeft. Dit kunt u makkelijk regelen via onze website. Kickerprofs heeft een zeer ruim en divers verhuurprogramma aan tafelvoetbaltafels ter beschikking voor uw evenement in Nederland, België of Duitsland. De professionele Leonhart verhuur voetbaltafels zijn zeer fraai, degelijk, robuust en daarmee uitermate geschikt om in te zetten tijdens:

Of het nu gaat om één enkele tafelvoetbaltafel, een tafelvoetbaltoernooit waar 20 of meer tafelvoetbaltafels voor nodig zijn, een uit modules opgebouwde XXL tafelvoetbaltafel of de in eigen huis ontwikkelde TopspeedKicker, wij zijn hiervoor uw aanspreekpunt. Door het transport, plaatsen en speelklaar maken van de tafelvoetbaltafels in eigen beheer te houden kunt u als klant een optimale dienstverlening verwachten met tafelvoetbaltafels van uitzonderlijke kwaliteit en in uitstekende conditie.

>>Organiseer nu uw toernooi<<

Maak a.u.b. uw keuze:

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties