ga-messe-topspieler
Sitemap
Tafelvoetbaltafel

Tafelvoetbaltafel robuust en met uitstraling

Wilt u graag een tafelvoetbaltafel huren van een bekend en goed merk? Zoekt u een betrouwbaar en ervaren bedrijf dat u een tafelvoetbaltafel kan leveren? Dan bent u bij KickerProfs aan het juiste adres! De tafelvoetbaltafel die KickerProfs in haar verhuurprogramma heeft is van het gerenommeerde merk Leonhart. Deze tafelvoetbaltafel behoort tot de top van de wereld. Het zijn dan ook officiële wedstrijdtafels, welke robuust zijn met uitstraling. Bekijk de foto's van evenementen waar wij zijn geweest met onze tafelvoetbaltafels!

Een tafelvoetbaltafel voor elk soort evenement

Organiseert u een evenement, bijeenkomst of geeft u een feestje? Wilt u graag iets extra’s regelen voor uw gasten? Dan is een tafelvoetbaltafel beslist een goede keuze. Wij verhuren deze en komen deze op locatie brengen. Als u kiest voor deze tafelvoetbaltafel bent u verzekerd van één van de beste tafels die er verkrijgbaar zijn. Zowel de gevorderden speler als een beginnende speler kan hierop een goed potje tafelvoetbal spelen. Voor iedereen de hele dag plezier met de tafelvoetbaltafels van KickerProfs!

Een tafelvoetbaltafel huren bij KickerProfs

Wilt u graag werken aan het teamverband bij u op kantoor? Organiseert u een borrel, vergadering of verjaardagsfeest? Maak dit dan af met een tafelvoetbaltafel van Kickerprofs! Graag maken wij van deze middag, avond of dag een onvergetelijke. Onze tafelvoetbaltafels zijn ook uitermate geschikt voor een leuke middag met het hele gezin! Wij zorgen ervoor dat de tafelvoetbaltafel bij u wordt opgebouwd en na afloop breken wij deze weer af! Zo wordt alles voor u uit handen genomen zodat u kunt focussen op uw evenement.

Wilt u graag meer weten over de verhuur van onze tafelvoetbaltafels? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie of neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden! Wij informeren u graag!

 

Maak a.u.b. uw keuze:

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties