ga-messe-topspieler
Sitemap
Veendam

Tafelvoetbaltafel huren in Veendam via Kickerprofs

Wilt u van uw bedrijfsfeest een leuke avond maken? Organiseert u een sponsoravond op uw club? Maak dit dan nog leuker en organiseer een tafelvoetbaltoernooi. Als u een tafelvoetbaltoernooi wilt organiseren kunt u bij Kickerprofs een tafelvoetbaltafel huren in de buurt van Veendam. Door een tafelvoetbaltafel te huren in de buurt van Veendam bij Kickerprofs maken we van uw dag een onvergetelijk evenement. Wilt u meer naamsbekendheid? Uw bedrijf onderscheiden van andere tijdens een evenement? Kies er dan voor om een tafelvoetbaltafel te huren in de buurt van Veendam. Hiermee maakt u uw bedrijf pas echt bekend. Het mooie aan een tafelvoetbalevenement is dat iedereen het weleens heeft gespeeld. Daarnaast brengt het mensen samen en zorgt het voor ontspanning. Tafelvoetbal is een publiekstrekker, draagt bij aan klantenbinding en is bij uitstek geschikt voor teambuilding. Ook profiteren van deze voordelen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden om een tafelvoetbaltafel te huren in de buurt van Veendam.​

Kickerprofs verhuurt ook tafelvoetbaltafels in Veendam

Kickerprofs is hét aangewezen bedrijf wanneer u een tafelvoetbaltafel wilt huren in de buurt van Veendam. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in verhuur van tafelvoetbaltafels en organiseren graag toernooien. Zo hebben we enige tijd geleden nog tijdens een event op de Jaarbeurs in Utrecht gestaan. Op deze stand kon u zich laten informeren naar de mogelijkheden op het gebied van een tafelvoetbaltafel te huren in de buurt van Veendam. Tevens konden we u gelijk een demonstratie geven. Naast beurzen kunt u een tafelvoetbaltafel huren in de buurt van Veendam tijdens:

Maar ook op een chique gala kan Kickerprofs onderdeel van het programma zijn.

Op de golfbaan in Veendam een tafelvoetbaltafel huren?

Ook op de golfbaan is het leuk om een tafelvoetbaltafel te huren in de buurt van Veendam. Kickerprofs organiseert regelmatig toernooien op golfbanen. Als u de Mega XXL tafelvoetbaltafel gaat huren in de buurt van Veendam kunt u zelfs met 11 tegen 11 spelen. Zelfs op de golfbaan kunnen we de beleving van een toernooisfeer en competitie in een klein “stadion” creëren. Teams oog in oog tegenover elkaar, voortdurend wisselende emoties, reflexen die getest worden, topprestaties en dat harde zuivere schot die de bal in het doel doen belanden. Kies ervoor om een tafelvoetbaltafel te huren in de buurt van Veendam en ervaar dit. Wilt u graag een tafelvoetbaltafel huren in de buurt van Veendam? Bekijk dan direct de beschikbaarheid op onze website. Wees er op tijd bij. Meer informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties