ga-messe-topspieler
Sitemap
Eindhoven

Bij Kickerprofs huurt u verschillende soorten tafelvoetbaltafels voor evenementen in Eindhoven

Bent u binnenkort van plan om een evenement te organiseren? Bij Kickerprofs huurt u verschillende soorten tafelvoetbaltafels voor evenementen in Eindhoven. Heeft u een beurs? Klantendag? Borrel? Of een groot bedrijfsfeest? Wij hebben de perfecte actieve activiteit voor u. Tafelvoetbal zorgt ervoor dat de mensen actief blijven meedoen en bevordert de samenwerking, maar zorgt ook voor ontspanning en plezier. De teamspirit verhogen met een ongedwongen activiteit. Om te winnen moet er als team samengewerkt worden. U kunt er een ware competitie van maken door een tafelvoetbaltoernooi te organiseren.

Welke soorten tafelvoetbaltafels verhuren jullie?

Bij ons kunt u terecht voor verschillende tafelvoetbaltafels. Wij verhuren de standaard voetbaltafel waarbij er twee tegen twee gespeeld wordt, maar ook een tafel waarbij u elf tegen elf kunt spelen. Het is de Mega XXXL tafelvoetbaltafel.  Een geschikte tafel voor grote groepen. De Mega tafelvoetbaltafel is te leveren voor:

 • 8 spelers
 • 12 spelers
 • 16 spelers
 • 22 spelers

U hoeft de voetbaltafels niet zelf te halen, plaatsen en speelklaar te maken. Wij zorgen ervoor dat de tafelvoetbaltafels op de juiste locatie komen te staan en regelen daar de boel van A tot Z. U heeft er op de dag zelf geen omkijken naar. Wij zijn een bedrijf wat een all-in service biedt. Klanten een leuke dag bezorgen waarbij ze geen stress hebben over de organisatie van hun activiteit vinden we belangrijk. Het moet tenslotte voor iedereen een leuke dag zijn en daarom nemen we u het werk uit handen.

Voor welke evenementen is een voetbaltafel geschikt?

Een tafelvoetbaltafel is bijna voor elk evenement geschikt. Ze nemen weinig ruimte in beslag waardoor ze al gauw overal geplaatst kunnen worden. Wij verhuren bijvoorbeeld tafels voor:

 • Bedrijfsfeesten
 • Beurzen
 • Borrels
 • Evenementen
 • Klantendagen
 • Relatiedagen

Kickerprofs is gespecialiseerd op het gebied van tafelvoetbaltafels verhuren voor evenementen. Waarom is het huren van een tafel geschikt voor uw evenement?

 • Het geeft uw bedrijf meer naamsbekendheid.
 • Het is een originele activiteit op een beurs
 • Het is goed als teambuilding activiteit voor uw team
 • Het is een leuke afleiding in de pauze
 • Het zorgt voor een ontspannen en leuke dag

Is een voetbaltafel huren voor een beurs een goed idee?

Staat u binnenkort op een beurs? Denk dan eens aan een voetbaltafel bij uw beursstand. Het trekt beursbezoekers naar uw stand. Een groep mensen die aan het praten en het lachen is, trekt de aandacht van andere bezoekers. Omdat ze willen weten waar het over gaat komen ze even langs om te kijken. De perfecte gelegenheid voor u om uw potentiële klanten aan te spreken. Om nog meer op te vallen is het mogelijk dat uw bedrijfsnaam of logo op de voetbaltafel komt te staan. Wilt u helemaal in de schijnwerpers staan? Huur dan bijpassende verlichting of onze TopSpeedKicker. Bij Topspeedkicker schieten mensen op het doel waarna de snelheid van de bal op een groot scherm te zien is. U kunt er een echte wedstrijd van maken wie er het hardste op het doel schiet. Het is ook mogelijk om juist op een bepaalde snelheid te schieten. Doordat u de scores op een scherm toont, betrekt u andere bezoekers erbij. Heeft u interesse in één van onze tafels, maar denkt u dat het te veel werk is om op te bouwen? Geen zorgen, we verzorgen ook de standopbouw. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Kickerprofs organiseert een tafelvoetbaltoernooi voor u

U heeft bij ons een voetbaltafel gehuurd voor uw evenement. Een kale voetbaltafel is veel minder leuk. Heeft u ook wel eens gedacht aan een tafelvoetbaltoernooi? U kunt zelf een concept bedenken of u kiest bij ons uit een standaard concept. Zit er niets voor u bij? Geen probleem, we bieden maatwerk aan. In het kennismakingsgesprek kunt u uw wensen en verwachtingen aangeven. Aan de hand daarvan maken we een passend concept voor u. Hoe het concept eruitziet hangt onder andere af van het aantal personen en de locatie.

Kickerprofs verhuurt diverse  tafelvoetbaltafels in Eindhoven met verschillende concepten die geschikt zijn voor tafelvoetbaltoernooien. Samen met u maken we uw bedrijfsuitje of evenement een groot succes waar mensen het nog lang over hebben. Naast het verhuren van tafelvoetbaltafels kunt u ons inschakelen voor het bedenken, uitwerken en realiseren van totaalconcepten. Als u wilt organiseren we ook het tafelvoetbaltoernooi op de dag zelf. Wij horen graag hoe u de dag voor u ziet.

Tafelvoetbaltafel huren? Neem contact met ons op

Kickerprofs zorgt ervoor dat u een gezellige en actieve dag heeft. Tafelvoetballen is namelijk voor iedere leeftijd geschikt, voor zowel mannen als vrouwen. Wilt u alleen één standaard voetbaltafel huren? Wilt u twintig tafelvoetbaltafels huren of juist een XXL-voetbaltafel? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij leveren u de gevraagde voetbaltafels. Het is verstandig om op tijd uw tafelvoetbaltafels te huren. U bent op deze manier altijd verzekerd van een voetbaltafel. Komt u er in onze agenda achter dat uw gekozen dag niet beschikbaar is? Neem dan contact op met Anita Houben via 06-20 34 50 99. Wij kunnen u dan alsnog een passend voorstel doen.

Heeft u vragen over het huren van voetbaltafels of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen wat betreft evenementen en/of tafelvoetbaltoernooien? Stuur een email naar info@kickerprofs.nl of bel naar 06 – 20 34 50 99 voor meer informatie. We staan u graag te woord.

Neem contact op

Tafelvoetbaltafel huren in de buurt van Eindhoven bij Kickerprofs
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Tafelvoetbaltafel huren | Eindhoven

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website