ga-messe-topspieler
Sitemap
Zeeland

Standbouw in Zeeland? Onderscheidend en uniek met een tafelvoetbalspel

Gaat u deelnemen aan een beurs? Dan vraagt dit veel voorbereiding. U wilt immers zo goed mogelijk voor de dag komen. Wilt u graag iets speciaals doen voor uw standbouw in Zeeland om nog meer mensen naar uw stand te lokken? Bekijk dan de website van Kickerprofs. Kickerprofs is een full service bureau voor tafelvoetbalevents. Wij kunnen standbouw in Zeeland verzorgen met een passend spel. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van unieke tafelvoetbalspellen en verzorgen de standbouw in Zeeland. Wij bouwen binnen mum van tijd een complete en professionele stand op met spel. Door de verschillende maten en spellen kunnen we een passend concept bieden. Wij verzorgen de hele voorbereiding zodat u met uw collega’s kunt genieten van de beurs. Door een standbouw in Zeeland met uniek tafelvoetbalspel laat u een unieke indruk achter. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw bedrijf te onderscheiden van andere op een beurs. Profiteer en geniet van een leuk spel door Kickerprofs in te schakelen.

De mega lange tafelvoetbal verhuur inclusief standbouw in Zeeland

Sinds kort bestaat er een mega lange XXXL tafelvoetbaltafel die geschikt is voor op een standbouw in Zeeland. Met dit grote tafelvoetbalspel kunnen 11 tegen 11 personen deelnemen. Kenmerkend aan de standbouw in Zeeland verzorgd door Kickerprofs is de optimale toernooibegeleiding met passende muziek. Dit passen wij aan uw wensen aan. Tevens kunnen wij bij een standbouw in Zeeland demo’s verzorgen. Hierbij geven we uitleg aan de mensen die het spel willen spelen. Naast de grote tafelvoetbaltafel verhuren wij nog andere vormen zoals:

  • Eén tegen één
  • Twee tegen twee
  • Elf tegen elf

Deze tafelvoetbaltafels worden, naast bij een standbouw in Zeeland, ingezet tijdens congressen en bedrijfsfeestjes.

Onderscheidend in standbouw voor uw evenementen in Zeeland

Gaat u binnenkort op een beurs staan en wilt u uw bedrijf origineel presenteren? Kies dan voor een originele standbouw in Zeeland met een tafelvoetbaltafel van Kickerprofs. Graag realiseren wij standbouw in Zeeland naar wens. Hierbij maken we gebruik van verschillende soorten tafelvoetbaltafels en branding. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van de voetbalfiguren voorzien van voetbalshirts, oranje of jouw bedrijfskleuren met logo? Op onze website kunt u een paar ideeën bekijken. Op aanvraag kunnen wij ook nog andere dingen toepassen in uw standbouw te Zeeland. Met kickerprofs zorgt u ervoor dat uw bedrijf prominent aanwezig is tijdens een beurs. Kies voor een uniek concept en maak een afspraak. Ook kunt u makkelijk uw wens invullen via het contactformulier. Wij zullen voor u kijken wat wij beschikbaar hebben.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.7/10 - 13 beoordelingen