ga-messe-topspieler
Sitemap
Personeelsfeest ideeën

Personeelsfeest ideeën op doen? Kies voor originaliteit, sportiviteit en teambuilding en huur een tafelvoetbaltafel bij Kickerprofs.

Personeelsfeest ideeën op doen? Wilt u originele activiteiten tijdens uw personeelsfeest? Naast feesten werken aan teamverband? Bekijk dan eens wat Kickerprofs voor u kan betekenen. Kickerprofs is gespecialiseerd in het verhuren van professionele tafelvoetbaltafels en het organiseren van toernooien. Darten, escaperoom, pokeren, paintballen of vliegeren op het strand zijn allemaal activiteiten en personeelsfeest ideeën die veel worden gedaan tijdens uitjes. Een tafelvoetbaltoernooi is origineel, leuk, actief en zorgt voor het optimaal samenwerken van teams. Zo hebben wij tafelvoetbaltafels van 8, 12 en zelfs 22 personen. Of het nu gaat om een personeelsfeest in Nederland, België of Duitsland, wij leveren een grote diversiteit aan huur voetbaltafels. Breng een bezoekje aan onze website of neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar personeelsfeest ideeën?

Een leuk en origineel personeelsfeest organiseren? Op zoek naar personeelsfeest ideeën? Zoek dan niet verder! Kickerprofs is gespecialiseerd in evenementen en levert verschillende soorten tafelvoetbaltafels. Op deze wijze kunt u een originele activiteit organiseren waarbij er tevens wordt gewerkt aan teambuilding. Werken aan teambuilding met plezier en fun? Dat wilt toch iedereen. Afhankelijk van uw wensen leveren wij een tafelvoetbaltafel naar wens. Daarnaast kunnen wij de volgende producten verhuren:

  • Topspeedkicker
  • Tafelvoetbaltafel verlichting
  • LED Deco voetballen
  • Branding van tafelvoetbaltafels

Met onze decoratieve elementen kleden wij uw personeelsfeest aan. Deze ware eye catcher passen volledig in het thema. Nog meer personeelsfeest ideeën op doen? Klik op onze verhuur pagina en ontdekt de mogelijkheden.

Personeelsfeest ideeën en meer

Naast personeelsfeest ideeën op doen is Kickerprofs geschikt voor andere evenementen. Zo worden wij ingehuurd voor o.a. klantendagen, incentives, promotours en roadsshows. Door de goede sfeer, saamhorigheid en sportieve setting zullen veel gasten deze dag bijblijven. Weer eens wat anders dan een golfclinic, racesimulator of djembé? Neem contact met ons op. Afhankelijk van uw wensen zullen wij in samenspraak met u de details invullen voor uw tafelvoetbaltoernooi. Zowel de voorbereiding als de uitvoering en begeleiding kunnen wij uit handen nemen.

Neem contact op

Personeelsfeest ideeën op doen? Kies voor originaliteit, sportiviteit en teambuilding en huur een tafelvoetbaltafel bij Kickerprofs.
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Personeelsfeest ideeën

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website