ga-messe-topspieler
Sitemap
Originele ideeën personeelsfeest

Originele ideeën voor het personeelsfeest van uw organisatie?

Originele ideeën opdoen voor een personeelsfeest? Wilt u graag een sportieve activiteit waarbij er wordt gewerkt aan teambuilding? Iets originelers dan een GPS wandeling door de stad, GPS biken, pokeren of varen met een snelle RIB? Dan moet u beslist bij Kickerprofs zijn! Kickerprofs is namelijk het aangewezen adres om originele ideeën op te doen voor een personeelsfeest. Wij organiseren leuke en actieve tafelvoetbaltoernooien met grote tafelvoetbaltafels. Voor ieder evenement, feest of bijeenkomst hebben wij geschikte tafelvoetbaltafels. Wij beschikken namelijk over een divers verhuurprogramma. Of het nu gaat om één enkele tafelvoetbaltafel, een event waar 20 of meer tafelvoetbaltafels voor nodig zijn, een uit modules opgebouwde XXL tafelvoetbaltafel of de in eigen huis ontwikkelde TopspeedKicker, wij zijn hiervoor uw aanspreekpunt.

Originele ideeën voor aankomend personeelsfeest

Bent u op zoek naar originele ideeën voor aankomend personeelsfeest? Kickerprofs maakt van uw personeelsfeest graag een onvergetelijke avond. Graag organiseren wij namelijk een fanatiek en actief tafelvoetbaltoernooi met grote, professionele tafelvoetbaltafels. Deze voetbaltafels zijn van een marktleider, het kwaliteitsmerk Original Leonhart dat sinds 1949 bestaat. Dat betekent dat wij niet de eerste de beste tafels leveren. Alle voetbaltafels zijn in perfecte staat. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij deze tijdens uw personeelsfeest op afgesproken tijdstip en locatie leveren. Indien wenselijk kunnen we ook de begeleiding tijdens het spel verzorgen.

Originele ideeën voor uw personeelsfeest

Zit u in de organisatie van aankomend personeelsfeest? Zoekt u originele ideeën om er een onvergetelijk personeelsfeest van te maken? Organiseer dan een tafelvoetbaltoernooi. Dit is:

  • Origineel
  • Leuk
  • Actief
  • Goed voor teambuilding

Meer informatie over verhuur? Of wilt u tafelvoetbaltafels huren? Door het transport, plaatsen en speelklaar maken van de tafelvoetbalatfels in eigen beheer te houden kunt u als klant een optimale dienstverlening verwachten met tafelvoetbaltafels van uitzonderlijke kwaliteit en in uitstekende conditie. Neem contact op!

Neem contact op

Originele ideeën voor het personeelsfeest van uw organisatie?
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Originele ideeën personeelsfeest

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website