ga-messe-topspieler
Sitemap
Evenement

Evenement organiseren met leuk tafelvoetbalspel?

Is het weer tijd voor een jaarlijks evenement? Heeft u weleens tafelvoetbal gespeeld? Huur dan een tafelvoetbal bij Kickerprofs om van uw evenement een waar succes te maken. Dit spectaculaire spel is voor iedereen geschikt, van jong tot oud. Iedereen kan met evenveel plezier meedoen aan dit actieve en leuke spel. Omdat samenwerken noodzakelijk is, is een tafelvoetbal een slimme oplossing om tijdens een evenement aan teambuilding te werken. Kickerprofs levert concepten en geven uitvoering aan tafelvoetbal evenementen voor bedrijven en instellingen is o.a. perfect voor:

De datum is gekozen, een lokatie voor uw evenement in Nederland, België of Duitsland staat vast en de catering is rond. Nu nog de juiste invulling van uw event. Kickerprofs ondersteunt en begeleidt u in alle fasen dat een dergelijk professioneel tafelvoetbalevent vereist. Iedere aanvraag is maatwerk en wordt tot in de puntjes in samenspraak met u uitgewerkt.

Reserveer tijdig voor uw evenement!

Heeft u interesse in een tafelvoetbal tijdens uw evenement? Een voetbaltafel op de beursstand neemt weinig ruimte in beslag en zal zeker bezoekers aantrekken maar .... nog effectiever deze tafelvoetbaltafel inzetten doormiddel van een top tafelvoetballer op de stand te laten spelen tegen uw klanten en prospects. Deze tafelvoetbalspelers van nationaal en internationaal niveau entertainen daarnaast uw bezoekers met tips en trucs op de voetbaltafel. Tafelvoetballers tot aan wereldkampioen toe zullen een zeer positieve bijdrage leveren aan uw beursdeelname. We raden u aan om een tafelvoetbal tijdig te reserveren. Dit kan eenvoudig en online op de website van Kickerprofs. Staat er bij de datum van je keuze "Geboekt", dan zijn er nog mogelijkheden en adviseren wij je te mailen of te bellen met Anita Houben 06-20 34 50 99. Aan de hand van uw aanvraag maken wij een passend voorstel voor uw evenement.

Maak a.u.b. uw keuze:

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties