ga-messe-topspieler
Sitemap
Beurs lokkertjes

Beurs lokkertjes? Bereik meer potentiele klanten op de beurs met een professionele tafelvoetbaltafel van Kickerprofs.

Beurs lokkertjes om meer bezoekers naar uw stand te trekken? Zoekt u een leuke activiteit waardoor bezoekers ook langer bij uw stand blijven staan? Neem dan eens een kijkje op de website van Kickerprofs. Kickerprofs is namelijk gespecialiseerd in het verhuren van professionele tafelvoetbaltafels en zet deze graag in als goede beurs lokkertjes. Veel bedrijven nemen deel aan een beurs om nieuwe klanten te kunnen werven. Van belang is vooraf na te denken over effectieve beurs lokkertjes. Het doen van een spelletje zoals tafelvoetbal behoort tot de meest effectieve beurtslokkertjes voor een beursdeelname. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van uw stand kunnen we verschillende maten tafelvoetbaltafels verhuren. Kickerprofs heeft de grootste diversiteit aan huur voetbaltafels en verzorgt in heel Nederland, België en Duitsland het transport en plaatsing op locatie van de voetbaltafels.

Opvallen op een beurs met beurs lokkertjes

Wilt u opvallen op een beurs met beurs lokkertjes? Potentiele klanten ontmoeten en naar uw stand lokken? Speciaal voor die wens hebben wij een divers en ruim verhuurprogramma aan tafelvoetbaltafels ter beschikking. Of het nu gaat om beurzen in Nederland, België of Duitsland, wij bieden passende tafelvoetbaltafels als beurslokkertjes. Alle tafelvoetbaltafels die wij verhuren zijn van het merk Leonhart. Deze hebben de volgende kenmerken:

  • Fraai
  • Degelijk
  • Robuust
  • Voor 8, 12 of 22 personen

Welke tafelvoetbaltafel u ook kiest, wij verzorgen het transport, plaatsen en speelklaar maken van alle soorten. Hiermee bieden wij optimale dienstverlening en tafelvoetbaltafels van uitzonderlijke kwaliteit, in uitstekende conditie.

Tafelvoetbaltafels als beurs lokkertjes

Het inzetten van tafelvoetbaltafels als beurs lokkertjes is een effectieve manier om meer op te vallen tijdens een beurs. Of het nu gaat om één enkele tafelvoetbaltafel, een event waar 20 of meer tafelvoetbaltafels voor nodig zijn, een uit modules opgebouwde XXL tafelvoetbaltafel of de in eigen huis ontwikkelde TopspeedKicker, wij zijn hiervoor uw aanspreekpunt. In de afgelopen jaren hebben wij vele evenementen mogen verzorgen. Van beurzen tot personeelsfeesten en vergaderingen. Heeft u een speciale wens? Maatwerk is ook mogelijk. Meer informatie over tafelvoetbalverhuur? Tafelvoetbaltafels inzetten als beurs lokkertjes? Benieuwd naar de prijzen en opties? Neem vrijblijvend contact op. Ook kunt u een indruk opdoen van de mogelijkheden via onze website.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties