ga-messe-topspieler
Sitemap
Beurs activiteiten

Beurs activiteiten georganiseerd door Kickerprofs, dé verhuurder van professionele tafelvoetbaltafels

Beurs activiteiten organiseren? Op zoek naar unieke, opvallende en leuke beurs activiteiten voor aankomende beurs? Wat dacht u van een goed georganiseerd tafelvoetbaltoernooi met professionele tafelvoetbaltafels van Kickerprofs? Kickerprofs is hét aangewezen adres voor het huren van professionele tafelvoetbaltafels. Afhankelijk van uw wens kunnen wij verschillende soorten leveren, variërend van 8, 12 of 22 personen. Wilt u zelf de begeleiding verzorgen? Liever iemand inhuren die de toernooien op een leuke manier organiseert? Bij ons is alles mogelijk. Graag verzorgen wij maatwerk. Kickerprofs heeft de grootste diversiteit aan huur voetbaltafels en verzorgt in heel Nederland, België en Duitsland het transport en plaatsing op locatie van de voetbaltafels. Beurs activiteiten vergelijken? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw stand opvalt tussen de andere.

Originele beurs activiteiten

Als u deelneemt aan een beurs is het belangrijk dat u er met uw bedrijf uitspringt. Met originele activiteiten kunt u een unieke ervaring creëren voor bezoekers en potentiele klanten. Kickerprofs zorgt er graag voor dat bezoekers zich uw beursstand nog herinneren. Naast de originaliteit van tafelvoetbal tijdens een beurs biedt dit nog diverse andere voordelen. Een voetbaltafel op de beursstand neemt weinig ruimte in beslag en zal zeker bezoekers aantrekken. Indien wenselijk kan er een top tafelvoetballer ingezet worden waar uw prospects tegen kunnen spelen. Dit maakt het nog leuker en uitdagender. Deze tafelvoetbalspelers van nationaal en internationaal niveau entertainen daarnaast uw bezoekers met tips en trucs op de voetbaltafel. Lees hier meer over op onze website.

Tafelvoetbal als één van de leukste beurs activiteiten

Beurs activiteiten zijn belangrijk om op te vallen tijdens een beurs. Neem contact op met Kickerprofs om de mogelijkheden te bespreken voor het huren van een tafelvoetbaltafel. Wij kunnen u van dienst zijn met:

  • Tafelvoetbaltafel verhuur
  • Branding van tafelvoetbaltafels
  • Tafelvoetbalverlichting
  • LED Deco voetballen

Graag vertellen wij u meer over onze creatieve mogelijkheden en ideeën op het gebied van beurs activiteiten. Neem contact met ons op en maak kennis met ons team.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties