ga-messe-topspieler
Sitemap
Vlissingen

Een tafelvoetbal toernooi als bedrijfsuitje!

Zoekt u een leuke activiteit voor aankomend bedrijfsuitje? Dan is het laten organiseren van een tafelvoetbaltoernooi in Vlissingen beslist iets voor u! Hoe leuk is dat? Een tafelvoetbal toernooi met al uw collega’s, dat wordt gegarandeerd een leuke dag! Kickerprofs levert professionele tafelvoetbaltafels en begeleid leuke en spannende toernooien.

Kickerprofs houdt zich bezig met het organiseren van tafelvoetbaltoernooien en levert verschillende soorten en maten professionele tafelvoetbaltafels voor bedrijfsuitjes, klantendagen, evenementen, beurzen en nog veel meer. Van begin tot eind zijn wij betrokken. Graag verzorgen wij maatwerk. Dit betekent dat wij eventueel meer kunnen leveren dan uitsluitend de tafelvoetbaltafels. Hoogwaardige geluidsinstallatie en audiovideo, branding van de tafelvoetbaltafels; aanbrengen van logo's, bedrijfskleuren en speciaal ontworpen creaties. Maar ook prijzen in de vorm van bekers, bokalen, medailles en oorkondes. Alles is mogelijk voor uw bedrijfsuitje!

Laat uw toernooi verzorgen door Kickerprofs of huur alleen de materialen!

Voor een zorgeloos event met veel entertainment en een feestelijke sfeer. Omdat geslaagde voetbaltafeltoernooien staan of vallen met kwaliteit maken wij uitsluitend gebruik van de professionele Leonhart voetbaltafels. Organiseert u uw bedrijfsuitje of personeelsfeest zelf en wilt u alleen tafelvoetbal materiaal huren? Ook dat kan bij Kickerprofs!

Kickerprofs tafelvoetbalevents, de onbetwiste kampioen van het ultieme plezier

Met tafelvoetbal werkt een team samen aan een gemeenschappelijk doel. Hiervoor moet uw team goed kunnen samenwerken. Om ervoor te zorgen dat collega’s effectiever samenwerken kunt u bij ons ideeën op doen. Met tafelvoetbal zorgt u voor:

  • Betere samenwerking
  • Meer verbintenis
  • Effectieve communicatie
  • Behalen van het doel

Als u een leuk bedrijfsuitje wilt organiseren in Vlissingen dan bent u bij Kickerprofs aan het juiste adres. Hebben wij al uw interesse gewekt? Met een groot assortiment aan voetbaltafels vindt u bij ons altijd een voetbaltafel die bij uw bedrijfsuitje in Vlissingen past. Neem snel contact op met Kickerprofs om uw bedrijfsuitje te laten slagen!

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties