ga-messe-topspieler
Sitemap
Enschede

Bedrijfsuitje in de buurt van Enschede? Kickerprofs levert professionele tafelvoetbaltafels en begeleid leuke en spannende toernooien

Bedrijfsuitje bij uw kantoor in de buurt van Enschede? Zoekt u een leuke activiteit voor aankomend bedrijfsuitje? Dan is het laten organiseren van een tafelvoetbaltoernooi beslist iets voor u! Kickerprofs houdt zich bezig met het organiseren van tafelvoetbaltoernooien en levert verschillende soorten en maten professionele tafelvoetbaltafels voor bedrijfsuitjes, klantendagen, evenementen, beurzen en nog veel meer. Van begin tot eind zijn wij betrokken. Graag verzorgen wij maatwerk. Dit betekend dat wij eventueel meer kunnen leveren dan uitsluitend de tafelvoetbaltafels. Hoogwaardige geluidsinstallatie en audio video, branding van de tafelvoetbaltafels; aanbrengen van logo's, bedrijfskleuren en speciaal ontworpen creaties. Maar ook prijzen in de vorm van bekers, bokalen, medailles en oorkondes. Alles is mogelijk voor uw bedrijfsuitje!

Organiseren van uw bedrijfsuitje

Wanneer wij een tafelvoetbaltoernooi mogen organiseren tijdens uw bedrijfsuitje in de buurt van Enschede gaan wij graag met u in gesprek over de invulling hiervan. Zo bespreken we o.a.

  • Het doel
  • Het aantal gasten
  • De tijdspannen
  • De locatie
  • De invulling

Dit alles brengen we in kaart en werken we uit een in passend voorstel. Indien wenselijk of noodzakelijk kunnen we ook de locatie van uw bedrijfsuitje in de buurt van Enschede komen bekijken. Op deze wijze kunnen we een nog betere invulling geven.

Leuk entertainment tijdens uw bedrijfsuitje

Indien u een bedrijfsuitje gaat organiseren in de buurt van Enschede kunnen wij bij het tafelvoetbaltoernooi zorgen voor professionele begeleiding en entertainment. Onze toernooibegeleiding en entertainment gedurende het event dragen bij aan een ongedwongen en aangename sfeer. Ook bieden wij uw collega’s de mogelijkheid om met een tafelvoetbalprof te spelen, tafelvoetbaltrucs te zien en toelichting te krijgen over diverse technieken. Dit alles om het bedrijfsuitje nóg leuker te maken! Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties