ga-messe-topspieler
Sitemap
Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje met leuke activiteiten verzorgd door Kickerprofs

Bedrijfsuitje met leuke activiteiten? Bent u al een keer met uw team wezen Segway rijden, bowlen, paintballen en vliegeren op het strand en wilt u graag eens iets anders? Wat denkt u van het laten organiseren van een spannend en leuk tafelvoetbaltoernooi? Hiervoor bent u bij Kickerprofs aan het juiste adres! Kickerprofs houdt zich namelijk bezig met het verhuren van verschillende soorten professionele tafelvoetbaltafels en het organiseren van toernooien. Dit doen wij o.a. tijdens klantendagen, bedrijfsuitjes, beurzen en feestjes. Wilt u een origineel bedrijfsuitje op eigen locatie? Dan komen wij, mét tafelvoetbaltafel(s), bij u op locatie. Kickerprofs ondersteund en begeleidt u in alle fasen dat een dergelijk professioneel tafelvoetbalevent vereist. Indien wenselijk kunnen we bijpassende verlichting en branding verzorgen.

Bedrijfsuitje? Organiseer een tafelvoetbaltoernooi

Een tafelvoetbaltoernooi is een leuke activiteit om in te zetten als bedrijfsuitje. Graag organiseert het team van Kickerprofs dit voor u. Kickerprofs ondersteunt en begeleidt u in de hele voorbereiding naar en tijdens het bedrijfsuitje. Geen aanvraag is gelijk en wordt met u persoonlijk doorgenomen. Dit doen wij door middel van de volgende stappen:

 • Kennismaking
 • Voorstel
 • Opbouw
 • Uitvoering

Tijdens een kennismaking bespreken we de invulling van uw bedrijfsuitje. Hierna kunnen we een passend voorstel maken. Naast professionele tafelvoetbaltafels kunnen we andere materialen leveren zoals hoogwaardige geluidsinstallatie en audio video. Branding van de tafelvoetbaltafels; aanbrengen van logo's, bedrijfskleuren en speciaal ontworpen creaties. Prijzen in de vorm van bekers, bokalen, medailles en oorkondes. Ook gebruik maken van onze diensten en materialen voor uw bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Bedrijfsuitje met leuke activiteiten verzorgd door Kickerprofs
  Kickerprofs logo
  Kickerprofs

  Stel uw vraag

  Bedrijfsuitje

  Volg ons op:

  Aanmelden nieuwsbrief

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

  Aanmelden

  Privacyverklaring

  Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

  Lees meer

  Contactgegevens

  Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
  4926 AH Lage Zwaluwe
    
  Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
  Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

  Referenties

  Doorzoek de website