ga-messe-topspieler
Sitemap
Sittard

Bedrijfsuitje organiseren in Sittard? Gedacht aan een tafelvoetbalspel?

Gaat u een actief bedrijfsuitje in Sittard regelen? Zijn de meeste van uw collega’s gek op voetballen. Wilt u daarom een tafelvoetbalspel in Sittard huren? Kickerprofs is de perfecte partner voor het organiseren van uw bedrijfsuitje in Sittard. Kickerprofs verhuurt namelijk tafelvoetbaltafel spellen die geschikt zijn voor verschillende activiteiten. Als bedrijfsuitje in Sittard voor de nodige teambuilding, als gezellig vriendenuitje of vrijgezellenfeest. Wilt u niet teveel geld uitgeven? Door een tafelvoetbalspel in Sittard voor uw bedrijfsuitje te huren bespaart u veel kosten. Gaat u een evenement organiseren? Kies dan voor een leuk en actief thema. Met een tafelvoetbalspel in Sittard kunt u een leuk evenement of bedrijfsuitje organiseren voor 100 tot 200 gasten. Wij leveren zoveel voetbaltafels als u wenst. Indien u het leuk aan wilt kleden kunnen wij voetbalshirts leveren met passende bedrukking. Zo maakt u tijdens uw bedrijfsuitje in Sittard nóg meer reclame.

Groot tafelvoetbalspel leverbaar in Sittard

Een potje tafelvoetbal met 2 man is al leuk, maar wat is er nu leuker dan met al uw collega’s tegelijk aan het spel meedoen. De MEGA XXXL tafelvoetbaltafel is modulair opgebouwd en geschikt maakt voor 8 tot 22 spelers. Naast een bedrijfsuitje in Sittard kunt u deze huren voor beurzen, congressen, teambuilding, bedrijfsfeesten en evenementen. Bij dit tafelvoetbalspel in Sittard wordt er passende muziek afgespeeld en kunnen de toeschouwers meekijken op een groot scherm. Indien gewenst kunt u de volgende dingen erbij kiezen:

  • Shirts
  • Scheidsrechter
  • Commentator
  • Flat screen

Met een passend shirt tijdens uw bedrijfsuitje in Sittard zal u nog meer zorgen voor teamverband. Tevens kunt u het tafelvoetbalspel in Sittard laten leiden door een echte scheidsrechter die op de hoogte is van de regels. Wilt u dat uw toeschouwers het goed kunnen volgen? Met een commentator en groot scherm kunnen zij meekijken en worden ze voorzien van leuk en deskundig commentaar.

Kickerprofs is uw hulp bij het organiseren van het bedrijfsuitje in Sittard

Wanneer u een tafelvoetbalspel voor uw bedrijfsuitje in Sittard wilt huren is Kickerprofs uw aangewezen partner. Wij hebben alles in eigen beheer en bieden u een concept op maat. Alle materialen die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en in eigen beheer. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. U zult niet alleen een enorm leuke dag ervaren maar ook werken aan het teamverband. Met een tafelvoetbalspel voor uw bedrijfsuitje in Sittard zullen uw collega’s enthousiast meedoen. U kunt uiteraard zelf leuke prijzen bedenken.

Met een tafelvoetbalspel voor uw bedrijfsuitje in Sittard zorgen wij dat deze dag een belevenis wordt die uw collega’s nog lang zullen bijblijven. Of het nu gaat om een uitje of teambuilding dag, wij leveren het op maat.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties