ga-messe-topspieler
Sitemap
Dordrecht

Een bedrijfsuitje organiseren in Dordrecht? Kies voor een tafelvoetbaltoernooi!

Wilt u graag een bedrijfsuitje organiseren in Dordrecht? Het is begrijpelijk dat u dan een origineel uitje wilt bedenken waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Een tafelvoetbaltafel huren kan dan een leuke uitkomst zijn! Met de tafels van Kickerprofs organiseert u in een handomdraai een gezellig tafelvoetbaltoernooi voor u en uw collega’s! Bij Kickerprofs huurt u verschillende voetbaltafels voor een aantrekkelijke prijs. Zo beschikken wij over voetbaltafels voor vier, acht, twaalf, zestien en zelfs 22 spelers!

Door het organiseren van een tafelvoetbaltoernooi als bedrijfsuitje zorgt u niet alleen voor een gezellige dag, het toernooi zorgt ook voor teambuilding! Tijdens het tafelvoetbalspel is het belangrijk om samen te werken om te winnen!

Kickerprofs levert zoveel tafelvoetbaltafels voor uw bedrijfsuitje in Dordrecht als dat nodig is. Op deze manier organiseert u gemakkelijk een bedrijfsuitje voor weinig of voor veel man! Of het nu gaat om 50 gasten of om 200, wij kunnen het voor u regelen. Daarnaast kan Kickerprofs ook een deel van de aankleding voor u verzorgen. Wat dacht u van voetbalshirt met bedrukking of grote LED voetballen om de sfeer helemaal af te maken? Wij komen graag met u in contact om de wensen voor uw bedrijfsuitje in Dordrecht te bespreken!

Tafelvoetbaltafels zijn leverbaar in Dordrecht voor het organiseren van uw bedrijfsuitje!

Zoals eerder aangegeven kan Kickerprofs tafelvoetbaltafels leveren in Dordrecht voor 4 tot 22 spelers. Op deze pagina leest u meer over onze XL voetbaltafels! Er zijn daarnaast vele mogelijkheden om uw bedrijfsuitje uit te breiden. Zo is het mogelijk om scheidsrechters en commentators in te huren. Zo wordt uw bedrijfsuitje een echt toernooi! Daarnaast wordt er bijpassende muziek gedraaid en kunnen toeschouwers meekijken op een groot flatscreen! Op deze manier zorgt u ervoor dat iedereen het goed kan volgen!

Naast het organiseren van bedrijfsuitjes in Dordrecht is het mogelijk om de tafelvoetbaltafels te huren voor congressen, teambuilding of elk ander evenement!

Hulp nodig bij het organiseren van uw bedrijfsuitje in Dordrecht? Kies Kickerprofs!

Kickerprofs helpt u graag bij het organiseren van uw bedrijfsuitje in Dordrecht! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over wat wel en wat niet werkt voor uw bedrijfsuitje! De producten geleverd door Kickerprofs zijn in eigen beheer en daardoor altijd van hoge kwaliteit.

Wij zorgen niet alleen voor de tafelvoetbaltafels, maar zorgen voor een leuke dag! Kies voor het organiseren van een origineel bedrijfsuitje in Dordrecht, kies voor Kickerprofs! We komen graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken! Samen bedenken we een concept voor uw bedrijfsuitje op maat!

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties