ga-messe-topspieler
Sitemap
Bedrijfsuitje organiseren

Bedrijfsuitje organiseren met een tafelvoetbalspel

Gaat u een actief bedrijfsuitje regelen? Zijn de meeste van uw collega’s gek op voetballen. Wilt u daarom een tafelvoetbalspel huren? Kickerprofs is de perfecte partner voor het organiseren van uw bedrijfsuitje. Kickerprofs verhuurt namelijk tafelvoetbaltafel spellen die geschikt zijn voor verschillende activiteiten. Als bedrijfsuitje voor de nodige teambuilding, als gezellig vriendenuitje of vrijgezellenfeest. Wilt u niet teveel geld uitgeven? Door een tafelvoetbalspel voor uw bedrijfsuitje te huren bespaart u veel kosten. Persoonlijk kennis maken kan altijd. Maak gerust een afspraak, bij Kickerprofs bent u van harte welkom aan de Kruisstraat 48 te Lage Zwaluwe. Koffie en thee staan niet klaar, maar zetten we vers.

LED voetballen bij het bedrijfsuitje

Gaat u geen bedrijfsuitje organiseren, maar een ander soort evenement? Kies dan voor een leuk en actief thema. Met een tafelvoetbalspel kunt u een leuk evenement of bedrijfsuitje organiseren voor 100 tot 200 gasten. Wij leveren zoveel voetbaltafels als u wenst. Indien u het leuk aan wilt kleden kunnen wij voetbalshirts leveren met passende bedrukking. Zo maakt u tijdens uw bedrijfsuitje nóg meer reclame. Voor een sfeervolle ambience van uw tafelvoetbal event kunt u ook denken aan de LED voetballen van Kickerprofs. Dit zijn indrukwekkende decoratieve elementen, bij uitstek geschikt om de aankleding van uw tafelvoetbal evenement de finishing touch te geven. De LED ballen zijn er in 4 maten:

  • Diameter van 1 mtr
  • 1,5 mtr
  • 2 mtr
  • 3 mtr
  • en in te stellen op tal van kleuren.

Er zijn relatief weinig mogelijkheden voor een passende decoratie met als thema "voetbal" - Onze LED ballen zijn met recht een eyecather. Verhuur van deze LED voetballen is in principe alleen i.c.m. met het boeken van een tafelvoetbal event.

Maak a.u.b. uw keuze:

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties