ga-messe-topspieler
Sitemap
Bedrijfsuitje of bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsuitje of bedrijfsfeest organiseren? Kickerprofs organiseert een tafelvoetbaltoernooi.

Bedrijfsuitje of bedrijfsfeest organiseren? Wilt u naast eten, drinken, dansen en muziek graag een originele activiteit? Wat denkt u van twee vliegen in één klap slaan? Teambuilding en fun! Dat is waar tafelvoetbal voor staat. Hiervoor bent u bij Kickerprofs aan het juiste adres. Kickerprofs is namelijk dé specialist als het gaat om verhuur van tafelvoetbaltafels en het organiseren van tafelvoetbaltoernooien. Of het nu gaat om een event, bijeenkomst of spetterend bedrijfsfeest, wij zijn u van dienst met een breed verhuurprogramma. Doordat wij grote professionele tafelvoetbaltafels kunnen verhuren maken wij het mogelijk dat meerdere collega’s tegelijk tegen elkaar kunnen spelen. De XXL Tafelvoetbaltafel is met recht een eye-catcher. Op evenementen en bedrijfsfeesten waar een voetbaltafel uit de Xl lijn wordt ingezet staat deze garant voor veel plezier en afwisseling. Bedrijfsuitje of bedrijfsfeest organiseren? Schakel ons in!

Bedrijfsuitje of bedrijfsfeest organiseren? Tafelvoetbal brengt mensen samen!

Als u een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest gaat organiseren komt u tijdens het zoeken op internet van alles tegen. Paintballen, segway rijden, escaperoom, darten en pokeren zijn allemaal bekende activiteiten die veel gekozen worden. Maar wat dacht ik van het organiseren van een tafelvoetbaltoernooi? Op deze leuke manier brengt u mensen bij elkaar en werkt u aan teambuilding. Op een personeelsfeest zal onze voetbaltafel al snel in het middelpunt van de belangstelling staan waar gretig en dankbaar gebruikt van zal worden gemaakt.

Aankomend bedrijfsuitje of bedrijfsfeestje organiseren?

Aankomend bedrijfsuitje of bedrijfsfeest organiseren? Naast feesten kiezen voor een sportieve setting? Tafelvoetbal is een leuk spel dat gemakkelijk gecombineerd kan worden met een spetterend feest. Graag verzorgen wij de verhuur en de begeleiding van tafels en toernooien. Afhankelijk van het aantal mensen en uw wensen kunnen wij tafelvoetbaltafels verhuren die geschikt zijn voor:

  • 8 personen
  • 12 personen
  • 22 personen

Welke u ook kiest voor uw bedrijfsfeest, al onze voetbaltafels worden in perfecte staat, op afgesproken locatie, dag en tijdstip, geleverd. Ter plaatse worden de voetbaltafels opgebouwd, schoongemaakt, geolied en uitgelijnd. Vanzelfsprekend komen we de tafelvoetbaltafels ook weer ophalen. Reserveer nu zodat u zeker bent van beschikbaarheid.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties