ga-messe-topspieler
Sitemap
Apeldoorn

Een onvergetelijk bedrijfsfeest in Apeldoorn

Een bedrijfsfeest organiseren in Apeldoorn? Wilt u een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren waarin teambuilding en gezelligheid centraal staan? Laat Kickerprofs dan een tafelvoetbaltoernooi organiseren voor uw bedrijf in Apeldoorn. Al jarenlang houdt Kickerprofs zich bezig met het organiseren van verschillende tafelvoetbaltoernooien en levert het verschillende soorten en maten tafelvoetbaltafels voor bedrijfsfeesten, beurzen en nog veel meer.

Een tafelvoetbaltoernooi tijdens uw bedrijfsfeest in Apeldoorn

Kickerprofs organiseert graag een tafelvoetbaltoernooi tijdens uw bedrijfsfeest in Apeldoorn. Wij gaan graag met u in gesprek over de invulling van dit onvergetelijke bedrijfsfeest. Tijdens dit gesprek bespreken we o.a.:

  • Het doel
  • Het aantal gasten
  • De locatie
  • De tijdspanne

Op basis van dit gesprek brengen wij alles in kaart en zullen wij dit uitwerken in een passend voorstel. Naast het leveren van tafelvoetbaltafels kunnen wij bij Kickerprofs u geheel ontzorgen met bijvoorbeeld professionele audio, video en eventuele branding van de voetbaltafels. Hierbij kunt u denken aan tafelvoetbaltafels geheel in de bedrijfskleuren of tafelvoetbaltafels waar uw logo op is aangebracht. Zoals altijd kent elk toernooi een winnaar, wilt u dat de winnaar van het tafelvoetbaltoernooi op uw bedrijfsfeest niet zonder lege handen naar huis gaat? Kickerprofs levert bijvoorbeeld prijzen in de vorm van medailles, bekers, bokalen en oorkonden. Zo wordt uw bedrijfsfeest een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Entertainment tijdens uw bedrijfsfeest

Wanneer u een bedrijfsfeest organiseert in Apeldoorn, dan kunnen wij bij het tafelvoetbaltoernooi zorgen voor professionele begeleiding én entertainment. Onze professionele begeleiders dragen tijdens uw bedrijfsfeest bij een ongedwongen en aangename sfeer. Daarnaast behoort het tot de mogelijkheden om een echte tafelvoetbalprof bij uw bedrijfsfeest aanwezig te laten zijn, zo kunnen uw collega’s het opnemen tegen deze prof en krijgen zij een korte training met tips en tricks. Zo wordt het bedrijfsfeest nog leuker en onvergetelijker!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweBezoekadres (op afspraak)
Kruisstraat 48 Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.7/10 - 13 beoordelingen