ga-messe-topspieler
Sitemap
Hoorn

Bedrijfsfeest organiseren in Hoorn met een groot tafelvoetbalspel?

Bent u een bedrijfsfeest aan het organiseren? Zoekt u een bedrijf waar u een tafelvoetbal kan huren in Hoorn? Kickerprofs helpt u graag op het gebied van tafelvoetbal verhuur. Wij hebben namelijk een ruim aanbod tafelvoetbaltafels die geschikt zijn voor een bedrijfsfeest in Hoorn. Uiteraard willen we ook graag behulpzaam zijn met ideeën, conceptuitwerking en begeleiding om de inzet van een tafelvoetbal tijdens uw bedrijfsfeest in Hoorn tot een succes te maken. U kunt een tafelvoetbal huren voor één of meerdere dagen. Hierbij kunnen wij transport en plaatsing verzorgen. De rest van uw bedrijfsfeest in Hoorn kunt u geheel naar eigen wens invullen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk eens op onze pagina CONCEPTEN of maak een afspraak om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden door te nemen. Graag bieden wij een passend voorstel voor een tafelvoetbal huren. Als u vragen heeft beantwoorden wij deze natuurlijk ook graag.

Breed aanbod tafelvoetbalspel beschikbaar voor bedrijfsfeest in Hoorn

Wanneer u een tafelvoetbal wilt huren in Hoorn voor uw bedrijfsfeest hebben wij een ruim aanbod. Bij elk soort evenement staan wij voor u klaar. We hebben niet alleen ervaring in tafelvoetbal verhuur voor een bedrijfsfeest maar ook voor:

  • Evenementen
  • Beurzen
  • Uitjes
  • Congressen

Indien gewenst kunnen wij zorgen voor branding. Onder branding verstaan wij het regelen van voetbalshirts met bedrijfslogo. Op onze website reiken we u een paar ideeën aan. Uiteraard hebben wij er nog veel meer. Bel met Anita Houben voor meer informatie.

Voorbereiding bij het organiseren van uw bedrijfsfeest in Hoorn

De inzet van een 11 tegen 11 voetbaltafel staat bij voorbaat al garant voor succes. Dit hangt wel sterk af van de voorbereiding van uw bedrijfsfeest in Hoorn. Naast de voorbereiding is ook de uitvoering van een tafelvoetbal huren van belang. Dit kunt u in overleg met ons doen om het maximale uit uw bedrijfsfeest in Hoorn te halen. Alles staat of valt met beleving, en dat vraagt om een stukje kennis, ervaring en aandacht waar wij u graag in willen bijstaan. Ook hebben wij de XXL Tafelvoetbaltafel en die is met recht een eye-catcher! Op elk bedrijfsfeest waar een voetbaltafel uit de Xl lijn wordt ingezet, staat deze garant voor veel plezier en afwisseling. Het wordt als een modulesysteem aangeboden, zodat u zelf kunt aangeven wat de lengte van de voetbaltafel moet worden en daarmee het aantal personen dat tegelijkertijd aan één tafel kan spelen. De losse modules vergemakkelijken het transport, de XL voetbaltafel wordt op de eventlokatie gemonteerd met als voordeel dat deze ook op een hoger gelegen etage geplaatst kan worden.

Bedrijfsfeest organiseren? Laat KickerProfs u in Hoorn helpen!

Wilt u een tafelvoetbal huren voor uw bedrijfsfeest in Hoorn? Bekijk dan of deze nog beschikbaar is. Ook kunt u contact op nemen. U vindt ons contactformulier op de website. Binnenkort heeft Kickerprofs de Topspeedkicker in huis voor de verhuur. Op deze tafelvoetbaltafel wordt de snelheid van het schot op doel gemeten middels een lichtscherm. Zo worden de resultaten van de gemaakte schoten worden op een LED scherm getoond. Hét spel voor uw bedrijfsfeest. Op deze tafelvoetbaltafel wordt de snelheid van het schot op doel gemeten en op een beeldscherm getoond. Door de korte speelduur biedt deze Topspeedkicker de mogelijkheid veel gasten te laten deelnemen. Het is een eyecatcher en publiekstrekker, bij uitstek geschikt om in te zetten op uw beursstand of roadshow. Middels het geïntegreerde toetsenbord is een ranking bij te houden, en leent de Topspeedkicker zich uitermate voor branding. Check snel de beschikbaarheid van deze waanzinnig leuke tafelvoetbaltafel.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties