ga-messe-topspieler
Sitemap
Bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsfeest organiseren met een groot tafelvoetbalspel?

Bent u een bedrijfsfeest aan het organiseren? Zoekt u een bedrijf waar u een tafelvoetbal kan huren? Kickerprofs helpt u graag op het gebied van tafelvoetbal verhuur. Wij hebben namelijk een ruim aanbod tafelvoetbaltafels die geschikt zijn voor een bedrijfsfeest. Uiteraard willen we ook graag behulpzaam zijn met ideeën, conceptuitwerking en begeleiding om de inzet van een tafelvoetbal tijdens uw bedrijfsfeest tot een succes te maken. U kunt een tafelvoetbal huren voor één of meerdere dagen. Hierbij kunnen wij transport en plaatsing verzorgen. De rest van uw bedrijfsfeest kunt u geheel naar eigen wens invullen.

Kickerprofs begeleidt de organisatie van uw bedrijfsfeest

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk eens op onze pagina Evenementen of maak een afspraak om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden door te nemen. Kickerprofs heeft een zeer ruim en divers verhuurprogramma aan tafelvoetbaltafels ter beschikking voor uw evenement in Nederland, België of Duitsland. De professionele Leonhart verhuur voetbaltafels zijn:

  • fraai
  • degelijk
  • robuust

en daarmee uitermate geschikt om in te zetten tijdens een bedrijfsfeest. Of het nu gaat om één enkele tafelvoetbaltafel, een event waar 20 of meer tafelvoetbaltafels voor nodig zijn, een uit modules opgebouwde XXL tafelvoetbaltafel of de in eigen huis ontwikkelde TopspeedKicker, wij zijn hiervoor uw aanspreekpunt. Door het transport, plaatsen en speelklaar maken van de tafelvoetbalatfels in eigen beheer te houden kunt u als klant een optimale dienstverlening verwachten met tafelvoetbaltafels van uitzonderlijke kwaliteit en in uitstekende conditie. Graag bieden wij een passend voorstel voor een tafelvoetbal huren. Als u vragen heeft beantwoorden wij deze natuurlijk ook graag.

Maak a.u.b. uw keuze:

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties