ga-messe-topspieler
Sitemap
Groningen

Bedrijfsfeest op eigen locatie in Groningen met professionele tafelvoetbaltafels en verlichting van Kickerprofs

Bedrijfsfeest op uw eigen locatie in de buurt van Groningen geven? Zoekt u een activiteit dat gemakkelijk en op een leuke manier georganiseerd kan worden tijdens het bedrijfsfeest? Laat Kickerprofs u dan helpen! Wij zijn namelijk hét aangewezen adres voor het organiseren van tafelvoetbaltoernooien en het leveren/verhuren van professionele tafelvoetbaltafels. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest op eigen locatie in de buurt van Groningen of een evenement in België of Duitsland, wij zijn u graag van dienst en verzorgen maatwerk. Kickerprofs heeft een zeer ruim en divers verhuurprogramma aan tafelvoetbaltafels ter beschikking. Hiermee zorgen wij voor een gezond stukje spanning en werken aan teambuilding tijdens de leuke ontspannen avond met uw collega’s. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij bijpassende verlichting leveren. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem dan een kijkje op onze website.

Bedrijfsfeest op eigen locatie dat uw personeel nog lang zal bijblijven

Kickerprofs heeft al vele bedrijfsfeesten voorzien van leuke en spannende tafelvoetbaltoernooien. Indien u uw bedrijfsfeest op eigen locatie in de buurt van Groningen gaat organiseren zijn wij ook u graag van dienst. Inmiddels mogen wij met trots zeggen dat uw bedrijfsfeest, door onze bijdrage, uw collega’s nog lang zal bijblijven. Dit komt mede door:

  • De professionele tafels
  • De leuke manier van begeleiding
  • De aankleding
  • De mogelijkheden tot het inhuren van profs

Kickerprofs ondersteunt en begeleidt u in de hele voorbereiding naar en tijdens het feest. Neem contact op om uw wensen persoonlijk door te nemen.

Organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie in de buurt van Groningen of elders komt veel kijken. Wij helpen u hier graag invulling aan te geven. Indien wenselijk komen we langs op de desbetreffende locatie in de buurt van Groningen. Ons plan werken we uit in een offerte zodat u vooraf goed op de hoogte bent. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij professioneel materiaal inzetten zoals: officiële wedstrijdtafels, hoogwaardige geluidsinstallatie en audio video. Branding van de tafelvoetbaltafels; aanbrengen van logo's, bedrijfskleuren en speciaal ontworpen creaties. Prijzen in de vorm van bekers, bokalen, medailles en oorkondes.

Maak nu een afspraak met Kickerprofs!

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties