ga-messe-topspieler
Sitemap
De Hoef

Bedrijfsborrel in De Hoef met een origineel spel

Heeft u een bedrijf in De Hoef en wilt u iets nieuws voor de volgende bedrijfsborrel? Wij zorgen ervoor dat uw werknemers na een maand het nog steeds hebben over de bedrijfsborrel. Kickerprofs zorgt voor een compleet georganiseerd tafelvoetbal competitie.

Een bedrijfborrel is een terugkomend wekelijks of maandelijks evenement bij velen bedrijven. Biertje, wijntje of spaatje rood in de hand, een 'Wat ga jij doen dit weekend' hier en een sterk verhaal daar. Dankzij de tafelvoetbaltafels van Kickerprofs gaan bedrijfsborrels in De Hoef niet langer meer over morgen of juist over die goede oude tijd. Nee de bedrijfsborrel gaat over nu, over competitie, lol en winnen. Het weekend begint nu!

De vraag is nu waar u deze tafelvoetbaltafel kunt huren? Daar hebben wij een antwoord op. Kickerprofs is uw aangewezen partner voor een tafelvoetbal huren in De Hoef. Wij zijn een full service bureau voor tafelvoetbalevents en denken graag met onze klanten mee.

Kickerprofs is niet alleen geschikt voor een tafelvoetbal huren. Wij helpen u graag bij het bedenken van totaalconcepten tijdens de bedrijfsborrel in De Hoef. Zo is bijvoorbeeld het Random D.Y.P. geschikt voor een borrel waarbij er steeds spelers gewisseld moeten worden. U vraagt wij leveren.

Topspeedkicker bij uw bedrijfsborrel in De Hoef

Gaat u een bedrijfsborrel organiseren in De Hoef? Wilt u daarom een tafelvoetbal huren? Kickerprofs biedt een nieuw spel aan, namelijk de: Topspeedkicker. Dit is een spel waarbij de snelheid van een schot op doel gemeten wordt door middel van een lichtscherm. Doordat de resultaten op een LED scherm getoond worden kunnen ook de andere mensen van de borrel meegenieten. Dit spel is geschikt voor een bedrijfsborrel in De Hoef door de snelheid. Veel collega’s kunnen namelijk deelnemen. Als variant kan er tevens voor gekozen worden om zo dicht mogelijk bij een vaste gestelde schietsnelheid te komen. Wat het spel nog meer leuk maakt is dat de beste deelnemer op het LED scherm wordt getoond. Zo kunt u tijdens uw bedrijfsborrel in De Hoef nog een leuke prijsuitreiking doen. Indien wenselijk kunnen we het logo van uw bedrijf in de software verwerken.

Tafelvoetbaltafels beschikbaar bij de bedrijfsborrel van uw bedrijf in De Hoef

Voor een bedrijfsborrel in De Hoef kunt u bij Kickerprofs verschillende tafelvoetbaltafels huren. Wij hebben namelijk meerdere professionele voetbaltafels in ons assortiment. Met deze tafels kunt u eenvoudig een volwaardig tafelvoetbal toernooi opzetten. Deze zijn echte blikvangers tijdens evenementen en borrels. Indien wenselijk kunt u een tafelvoetbal huren met:

  • Schermen
  • Muziek
  • Commentator
  • Reclame
  • Shirts

Met een groot assortiment voetbaltafels vindt u bij ons altijd een voetbaltafel die bij u past. Neem contact op en bekijk of we een passend aanbod beschikbaar hebben tijdens uw volgende bedrijfsborrel in De Hoef.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.7/10 - 13 beoordelingen