ga-messe-topspieler
Sitemap
Amstelhoek

Bedrijfsborrel in Amstelhoek of omgeving met snelheid, sportiviteit en competitie

De bedrijfsborrel in Amstelhoek is altijd gezellig, maar wel altijd het zelfde. Drankje hier, praatje daar en dan door naar huis om het weekend te beginnen. Maar zou de bedrijfsborrel niet al het begin van het weekend moeten zijn? Kies voor een bedrijfsborrel die anders is dan anders. Ga voor een bedrijfsborrel in Amstelhoek die verbindt. Kies voor de tafelvoetbaltafels van Kickerprofs voor dat beetje extra op uw vrijdagmiddagborrel.

Kickerprofs het adres om uw bedrijfsborrel in Amstelhoek en omgeving te voorzien van gezonde competitei. Dit doen wij door tafelvoetbaltafels te verhuren. Meestal onstaat er vanzelf een mooi spel maar u kunt ook kiezen voor uitgebreidere diensten:

Een tafelvoetbal huren is dé oplossing voor bedrijfsborrels die in een sleur terecht komen. Dit is een leuke manier om de maand af te sluiten met uw collega’s. Wanneer u een tafelvoetbal gaat huren voor uw bedrijfsborrel in Amstelhoek zal dit zorgen voor nog meer fun en teamverband. De vraag is nu waar u deze tafelvoetbaltafel kunt huren? Daar hebben wij een antwoord op. Kickerprofs is uw aangewezen partner voor een tafelvoetbal huren in Amstelhoek. Wij zijn een full service buro voor tafelvoetbalevents en denken met onze klanten mee. Kickerprofs is niet alleen geschikt voor een tafelvoetbal huren. Wij helpen u graag bij het bedenken van totaalconcepten tijdens de bedrijfsborrel in Amstelhoek. Zo is bijvoorbeeld het Random D.Y.P. geschikt voor een borrel waarbij er steeds spelers gewisseld moeten worden. U vraagt wij leveren.

De Topspeedkicker bij uw bedrijfsborrel in Amstelhoek

Gaat u een bedrijfsborrel organiseren in Amstelhoek? Wilt u daarom een tafelvoetbal huren? Kickerprofs biedt een nieuw spel aan, namelijk de: Topspeedkicker. Dit is een spel waarbij de snelheid van een schot op doel gemeten wordt door middel van een lichtscherm. Doordat de resultaten op een LED scherm getoond worden kunnen ook de andere mensen van de borrel meegenieten. Dit spel is geschikt voor een bedrijfsborrel in Amstelhoek door de snelheid. Veel collega’s kunnen namelijk deelnemen. Als variant kan er tevens voor gekozen worden om zo dicht mogelijk bij een vaste gestelde schietsnelheid te komen. Wat het spel nog meer leuk maakt is dat de beste deelnemer op het LED scherm wordt getoond. Zo kunt u tijdens uw bedrijfsborrel in Amstelhoek nog een leuke prijsuitreiking doen. Indien wenselijk kunnen we het logo van uw bedrijf in de software verwerken.

Tafelvoetbaltafels voor uw bedrijfsborrel in Amstelhoek

Voor een bedrijfsborrel in Amstelhoek kunt u bij Kickerprofs verschillende tafelvoetbaltafels huren. Wij hebben namelijk meerdere professionele voetbaltafels in ons assortiment. Met deze tafels kunt u eenvoudig een volwaardig tafelvoetbal toernooi opzetten. Deze zijn echte blikvangers tijdens evenementen en borrels. Indien wenselijk kunt u een tafelvoetbal huren met alle extra's:

  • Schermen
  • Muziek
  • Commentator
  • Reclame
  • Shirts

Met een groot assortiment voetbaltafels vindt u bij ons altijd een voetbaltafel die bij u past. Neem contact op en bekijk of we een passend aanbod beschikbaar hebben.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.7/10 - 13 beoordelingen