ga-messe-topspieler
Sitemap
Amersfoort

Sportieve bedrijfsborrel in Amersfoort met tafelvoetbaltafels

Is het weer tijd voor de maandelijkse bedrijfsborrel? Wilt u het deze keer iets anders doen als anders? Niet alleen maar borrelen maar ook een activiteit organiseren? Een tafelvoetbal huren is dé oplossing om een leuke activiteit te organiseren tijdens uw bedrijfsborrel in Amersfoort. Dit is een leuke manier om de maand af te sluiten met uw collega’s. Wanneer u een tafelvoetbal gaat huren voor uw bedrijfsborrel in Amersfoort zal dit zorgen voor nog meer fun en teamverband. De vraag is nu waar u deze tafelvoetbaltafel kunt huren? Daar hebben wij een antwoord op. Kickerprofs is uw aangewezen partner voor een tafelvoetbal huren in Amersfoort. Wij zijn een full service buro voor tafelvoetbalevents en denken met onze klanten mee. Kickerprofs is niet alleen geschikt voor een tafelvoetbal huren. Wij helpen u graag bij het bedenken van totaalconcepten tijdens de bedrijfsborrel in Amersfoort. Zo is bijvoorbeeld het Random D.Y.P. geschikt voor een borrel waarbij er steeds spelers gewisseld moeten worden. U vraagt wij leveren.

Topspeedkicker: snelheid tijdens uw bedrijfsborrel in Amersfoort

Dé bedrijfsborrel in Amersfoort wordt niet zomaar dé bedrijfsborrel van Amersfoort en omstreken. Daarvoor heeft u leuke collega's een goede dosis enthousiasme nodig én ...? De topspeedkicker van Kickerprofs!

Meet wie van uw collega's het snelste schot heeft! Onze geüpgrade tafelvoetbaltafel meet namelijk de snelheid van het schot! Zo kunnen jullie aan het einde van borrel bepalen welke collega de 'snelst-trappende-collega' is. 

Het mooie van onze topspeedkicker is dat de resultaten op een LED scherm getoond worden! Zo kan iedereen in Amersfoort meekijken! Oke, misschien alleen de aanwezige op de borrel... Hoe dan ook iedereen kan meegenieten van de mooie en 'goed-geprobeerd' scores van iedereen. Dit spel is geschikt voor elke bedrijfsborrel in Amersfoort! Iedereen kan meedoen en de strijd kan los barsten
Als variant kan er tevens voor gekozen worden om zo dicht mogelijk bij een vaste gestelde schietsnelheid te komen. Zorgt u voor een prijsje voor de beste trapper? Indien wenselijk kunnen we het logo van uw bedrijf in de software verwerken.

Tafelvoetbaltafels en meer voor de bedrijfsborrel in Amersfoort

Voor een bedrijfsborrel in Amersfoort kunt u bij Kickerprofs verschillende tafelvoetbaltafels huren. Wij hebben namelijk meerdere professionele voetbaltafels in ons assortiment. Met deze tafels kunt u eenvoudig een volwaardig tafelvoetbal toernooi opzetten. Deze zijn echte blikvangers tijdens evenementen en borrels. Indien wenselijk kunt u een tafelvoetbal huren met:

  • Schermen
  • Muziek
  • Commentator
  • Reclame
  • Shirts

Met een groot assortiment voetbaltafels vindt u bij ons altijd een voetbaltafel die bij u past. Neem contact op en bekijk of we een passend aanbod beschikbaar hebben.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweBezoekadres (op afspraak)
Kruisstraat 48 Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.7/10 - 13 beoordelingen