ga-messe-topspieler
Sitemap
Alkmaar

Uw bedrijfsborrel in Alkmaar net even anders

Uw bedrijfsborrel in Alkmaar even iets bijzonderder dan normaal? Bent u op zoek naar een manier om de bedrijfsborrel interactief te maken? Spannend? En vol competitie?

Uw bedrijfsborrel wordt pas écht gezellig door een tafelvoetbaltafel te huren. De competitie groeit, de spanning neemt toe, nieuwe contacten ontstaan en er wordt in Alkmaar nog weken over gesproken.

Wanneer het weer tijd is voor de maandelijkse bedrijfsborrel, en u wilt het deze keer iets anders doen als anders.

Een tafelvoetbal huren is dé oplossing om een leuke activiteit te organiseren tijdens uw bedrijfsborrel in Alkmaar. Dit is een leuke manier om de maand af te sluiten met uw collega’s. Wanneer u een tafelvoetbal huurt voor uw bedrijfsborrel in Alkmaar zal dit zorgen voor nog meer fun en teamverband. De tafels voor de mooiste competities huurt u bij Kickerprofs. Kickerprofs is uw aangewezen partner voor een tafelvoetbal huren in Alkmaar. Wij zijn een full service bureau voor tafelvoetbalevents en denken met onze klanten mee. Kickerprofs is niet alleen geschikt voor een tafelvoetbal huren. Wij helpen u graag bij het bedenken van totaalconcepten tijdens de bedrijfsborrel in Alkmaar. Zo is bijvoorbeeld het Random D.Y.P. geschikt voor een borrel waarbij er steeds spelers gewisseld moeten worden. U vraagt wij leveren.

Bedrijfsborrel in Alkmaar met topsnelheid: Topspeedkicker

Een bedrijfsborrel organiseren in Alkmaar? Wilt u daarom een tafelvoetbal huren? Kickerprofs biedt een nieuw spel aan, namelijk de: Topspeedkicker. Dit is een spel waarbij de snelheid van een schot op doel gemeten wordt door middel van een lichtscherm. Doordat de resultaten op een LED scherm getoond worden kunnen ook de andere mensen van de borrel meegenieten. Dit spel is geschikt voor een bedrijfsborrel in Alkmaar door de snelheid. Veel collega’s kunnen namelijk deelnemen. Als variant kan er tevens voor gekozen worden om zo dicht mogelijk bij een vaste gestelde schietsnelheid te komen. Wat het spel nog meer leuk maakt is dat de beste deelnemer op het LED scherm wordt getoond. Zo kunt u tijdens uw bedrijfsborrel in Alkmaar nog een leuke prijsuitreiking doen. Indien wenselijk kunnen we het logo van uw bedrijf in de software verwerken.

Tafelvoetbaltafels beschikbaar bij uw bedrijfsborrel in Alkmaar

Voor een 'niet-te-vergeten' bedrijfsborrel in Alkmaar kunt u bij Kickerprofs verschillende tafelvoetbaltafels huren. Wij hebben namelijk meerdere professionele voetbaltafels in ons assortiment. Met deze tafels kunt u eenvoudig een volwaardig tafelvoetbal toernooi opzetten. Deze zijn echte blikvangers tijdens evenementen en borrels. Indien wenselijk kunt u een tafelvoetbal huren met:

  • Schermen
  • Muziek
  • Commentator
  • Reclame
  • Shirts

Met een groot assortiment voetbaltafels vindt u bij ons altijd een voetbaltafel die bij u past. Neem contact op en bekijk of we een passend aanbod beschikbaar hebben.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.7/10 - 13 beoordelingen