ga-messe-topspieler
Sitemap
Abcoude

Bedrijfsborrel in Abcoude met een (mega) tafelvoetbal tafel

Is het weer tijd voor de maandelijkse bedrijfsborrel? Wilt u het deze keer iets anders doen als anders? Niet alleen maar borrelen maar ook een activiteit organiseren? Een tafelvoetbal huren is dé oplossing om een leuke activiteit te organiseren tijdens uw bedrijfsborrel in Abcoude. Dit is een leuke manier om de maand af te sluiten met uw collega’s. Wanneer u een tafelvoetbal tafel huurt voor uw bedrijfsborrel in Abcoude, zal dit zorgen voor nog meer fun en teamverband. Uw mede collega's zullen, net als u zelf, strijden voor de overwinning! Wordt competitief versla al uw collega's! Wordt uw borrel een vriendschappelijk potje? Of wordt het hard tegen hard en is verliezen geen optie? 

De vraag is nu waar u deze tafelvoetbal tafel kunt huren? Daar hebben wij een antwoord op. Kickerprofs is uw aangewezen partner voor een tafelvoetbal huren in Abcoude. Wij zijn een full service buro voor tafelvoetbalevents en denken met onze klanten mee. Kickerprofs is niet alleen geschikt voor een tafelvoetbal huren. Wij helpen u graag bij het bedenken van totaalconcepten tijdens de bedrijfsborrel in Abcoude. Zo is bijvoorbeeld het Random D.Y.P. geschikt voor een borrel waarbij er steeds spelers gewisseld moeten worden. U vraagt wij leveren.

Topspeedkicker bij uw bedrijfsborrel in Abcoude

Gaat u een bedrijfsborrel organiseren in Abcoude? Wilt u deze interactief maken door een tafelvoetbal huren? Kickerprofs biedt een nieuw spel aan, namelijk de: Topspeedkicker. Dit is een spel waarbij de snelheid van een schot op doel gemeten wordt door middel van een lichtscherm. Dit is geen spel voor watjes! Hoe harder hoe beter! Doordat de resultaten op een LED scherm getoond worden, kunnen ook de andere mensen van de borrel meegenieten. Dit spel is geschikt voor een bedrijfsborrel in Abcoude door de snelheid. Veel collega’s kunnen namelijk deelnemen. Als variant kan er tevens voor gekozen worden om zo dicht mogelijk bij een vaste gestelde schietsnelheid te komen. Wat het spel nog meer leuk maakt, is dat de beste deelnemer op het LED scherm wordt getoond. Zo kunt u tijdens uw bedrijfsborrel in Abcoude nog een leuke prijzen vergeven aan de toppers. Wie van uw collega's wordt de snelheids-koning? Indien wenselijk kunnen we het logo van uw bedrijf in de software verwerken. Zo wordt het echt uw spel en dat versterkt het team gevoel natuurlijk!

Tafelvoetbaltafels beschikbaar bij de bedrijfsborrel van uw bedrijf in Abcoude

Voor een bedrijfsborrel in Abcoude kunt u bij Kickerprofs verschillende tafelvoetbaltafels huren. Wij hebben namelijk meerdere professionele voetbaltafels in ons assortiment. Met deze tafels kunt u eenvoudig een volwaardig tafelvoetbal toernooi opzetten. Deze zijn echte blikvangers tijdens evenementen en borrels. Indien wenselijk kunt u een tafelvoetbal huren met:

  • Muziek
  • Schermen
  • Shirts
  • Commentator
  • Reclame

Met een groot assortiment voetbaltafels vindt u bij ons altijd een voetbaltafel die bij uw borrel past. Neem contact op en bekijk of we een passend aanbod beschikbaar hebben.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweBezoekadres (op afspraak)
Kruisstraat 48 Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.8/10 - 10 beoordelingen