ga-messe-topspieler
Sitemap
Activiteiten voor een personeelsfeest

Originele en leuke activiteiten voor een personeelsfeest voor jong en oud huurt u bij Kickerprofs!

Op zoek naar activiteiten voor een personeelsfeest? Inspiratie voor leuke en originele activiteiten om te organiseren tijdens een personeelsfeest? Van uw personeelsfeest een onvergetelijke dag of avond maken door het inzetten van leuke activiteiten? Huur professionele tafelvoetbaltafels en organiseer een tafelvoetbaltoernooi!

Kickerprofs is gespecialiseerd in het organiseren van tafelvoetbaltoernooien en het verhuren van tafelvoetbaltafels. Zo hebben wij een ruim assortiment met tafels die geschikt zijn voor 8, 12 of zelfs 22 personen. Hierdoor kunt u een groot team tegelijk laten spelen. Een personeelsfeest wordt met onze activiteiten beslist een succes. Wij vullen in samenspraak met u de details in voor uw tafelvoetbaltoernooi en nemen de voorbereiding, uitvoering en begeleiding uit handen.

Activiteiten tijdens uw personeelsfeest laat u organiseren door Kickerprofs!

Is het weer tijd voor uw jaarlijkse personeelsfeest? Heeft u diverse activiteiten gedaan en bent u op zoek naar iets nieuws? Veel gekozen (en dus minder originele) activiteiten tijdens een personeelsfeest zijn: Paintballen, Varen in een snelle RIB, Escape room, Darten of Segway rijden.

Zoekt u een keer iets anders? Een unieke activiteit voor het hele team? Dan kan Kickerprofs u helpen! Wij organiseren graag een spannend tafelvoetbalevent tijdens uw evenement. Het toernooi zorgt er bovendien voor extra teambuilding. Elk team wil uiteraard het toernooi winnen!

Tijdens het personeelsfeest kunnen we een workshop organiseren waarbij u en uw team begeleiding en uitleg krijgen over tafelvoetbal. Hiervoor hebben wij een zeer ruim en divers verhuurprogramma aan tafelvoetbaltafels ter beschikking voor uw evenement in Nederland, België of Duitsland.

Wat kan Kickerprofs voor u en uw personeelsfeest betekenen?

  • Het organiseren van tafelvoetbalevents
  • Workshops inclusief begeleiding en uitleg
  • Verhuur van tafelvoetbaltafel
  • Verhuur van extreem grote tafelvoetbaltafels

Geef uw personeelsfeest een extra boost, organiseer een tafelvoetbaltoernooi als activiteit!

Een tafelvoetbaltoernooi organiseren is een originele activiteit voor een personeelsfeest. Daarnaast is een tafelvoetbaltoernooi perfect te combineren met eten, drinken en dansen tijdens een feest. Ook dit kan het team van Kickerprofs voor u organiseren! Zo kunt u genieten van het feest terwijl wij de spannende en leuke toernooien begeleiden. Dit geeft net dat beetje extra waardoor het beslist een onvergetelijk leuke avond wordt. Met de kennis en ervaring van ons team kunt u zeker zijn van een professionele opzet en uitvoering van uw event, een meer dan geslaagd tafelvoetbaltoernooi voor u en uw gasten. Wij nemen alles voor u uit handen!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties