ga-messe-topspieler
Sitemap
Activiteiten voor een personeelsfeest

Activiteiten voor een personeelsfeest? Kickerprofs organiseert uw tafel voetbaltoernooi

Op zoek naar activiteiten voor een personeelsfeest? Inspiratie voor leuke en originele activiteiten om te organiseren tijdens een personeelsfeest? Van uw personeelsfeest een onvergetelijke dag of avond maken door het inzetten van leuke activiteiten? Wat dacht u van een tafelvoetbaltoernooi waar er gebruik wordt gemaakt van professionele tafelvoetbaltafels?

Kickerprofs is gespecialiseerd in het organiseren van tafelvoetbaltoernooien en het verhuren van tafelvoetbaltafels. Zo hebben wij een ruim assortiment met tafels die geschikt zijn voor 8, 12 of zelfs 22 personen. Hierdoor kunt u een groot team tegelijk laten spelen. Een personeelsfeest wordt met onze activiteiten beslist een succes. Wij vullen in samenspraak met u de details in voor uw tafelvoetbaltoernooi en nemen de voorbereiding, uitvoering en begeleiding uit handen.

Originele activiteiten voor een personeelsfeest

Is het weer tijd voor uw jaarlijkse personeelsfeest? Heeft u diverse activiteiten gedaan en bent u op zoek naar iets nieuws? Veel gekozen (en dus minder originele) activiteiten tijdens een personeelsfeest zijn: Paintballen, Varen in een snelle RIB, Escape room, Darten of Segway rijden.

Zoekt u een keer iets anders? Een unieke activiteit voor het hele team? Op zoek naar originele activiteiten voor een personeelsfeest? Dan kan Kickerprofs u helpen! Wij organiseren graag een spannend tafelvoetbalevent tijdens uw evenement. Ook kunnen we een workshop organiseren waarbij u en uw team begeleiding en uitleg krijgt over tafelvoetbal. Hiervoor hebben wij een zeer ruim en divers verhuurprogramma aan tafelvoetbaltafels ter beschikking voor uw evenement in Nederland, België of Duitsland.

In het kort helpt Kickerprofs u en uw personeelsfeest dus met:

  • Het organiseren van tafelvoetbalevents
  • Workshops incl. begeleiding en uitleg
  • Verhuur van tafelvoetbaltafel
  • Verhuur van extreem grote tafelvoetbaltafels

Kickerprofs organiseert leuke activiteiten voor een personeelsfeest

Als u een personeelsfeest geeft is het leuk om originele activiteiten voor een personeelsfeest te organiseren. Een tafelvoetbaltoernooi is perfect te combineren met eten, drinken en dansen tijdens een feest. Graag organiseert het team van Kickerprofs dit voor u. Zo kunt u genieten van het feest terwijl wij de spannende en leuke toernooien begeleiden. Dit geeft net dat beetje extra waardoor het beslist een onvergetelijk leuke avond wordt. Met de kennis en ervaring van ons team kunt u zeker zijn van een professionele opzet en uitvoering van uw event, een meer dan geslaagd tafelvoetbaltoernooi voor u en uw gasten.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties