ga-messe-topspieler
Sitemap
Activiteit op beursstand

Activiteit op een beursstand? Kies voor sportief, competitief en vriendschappelijk

Bent u op zoek naar een activiteit op uw beursstand? Een activiteit die niet alleen sportief is maar ook bezoekers aantrekt? Dan kiest u voor tafelvoetbal! Tafelvoetbal is actief, sportief, competitief en verbindend. Waar u de beste voetbaltafels kunt huren? Bij Kickerprofs, wij zijn specialist in het samenbrengen van mensen op beurzen en andere gelegenheden. Bij het zien van een tafelvoetbaltafel komt in ieder persoon een sportmens naar boven en dat is de perfecte manier om meer bezoekers naar uw beursstand te trekken. Bel of mail vandaag nog naar Kickerprofs om één van onze professionele tafelvoetbaltafel te huren voor uw beursstand.

Beursstand tips: Waar u ook op de beurs staat tafelvoetbal is dé manier om mensen te verbinden. Een vriendschappelijk potje tafelvoetbal is niet aan taal gebonden en trekt jong en oud naar uw beursstand toe. Staat u in België of Duitsland op de beurs? Geen probleem want ook daar leveren we voetbaltafels af.

Val op met uw beursstand door iedereen bij uw sportieve activiteit te trekken. Zorg dat mensen bij uw stand stoppen, meedoen en naar uw verhaal luisteren. Deze activiteit past u zelf aan, aan uw wensen en uw doelgroep.Wilt u graag alleen de tafel huren? Dan bereiden wij deze voor (bijvoorbeeld door te voorzien van uw logo) en leveren op de juiste dag op de juiste locatie.

Maar u kunt er ook voor kiezen om een klein, maar heus toernooi, te laten organiseren door Kickerprofs .

De keuze is aan u.

Tafelvoetbal als activiteit tip op uw beursstand

Een activiteit bedenken op uw beursstand kan best lastig zijn. U wilt zich immers onderscheiden van anderen zodat u meer bezoekers aantrekt. Heeft u wel eens nagedacht over tafelvoetbal? Een voetbaltafel op de beursstand neemt weinig ruimte in beslag en zal beslist bezoekers aantrekken!

Zoals gezegd kunt u ervoor kiezen om puur de tafel te huren, een toernooi te laten organiseren maar het is ook mogelijk om het spel nog leuker te maken door middel van een top-tafelvoetballer op de stand te laten spelen tegen uw klanten en prospects. Deze professionele tafelvoetbalspelers (van nationaal en internationaal niveau) entertainen uw bezoekers met tips en trucs op de voetbaltafel. Maar ook door een uitdaging te vormen als ware tegenstander. Door deze verschillende mogelijkheden, biedt Kickerprofs u de ideale beursstand tip: tafelvoetballen ter activatie.

Kortom, een tafelvoetbal bij uw stand bied de vele voordelen:

  • Meer bezoekers bij uw stand
  • Opvallen tussen andere bedrijven
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Trekt bezoekers aan
  • Zorgt voor meer rendement uit uw beurs deelname

De beursstand tip voor elke beurs: een tafelvoetbal activiteit

Bent u op zoek naar een activiteit op uw beursstand? Kickerprofs helpt! Met een tafelvoetbaltafel bent u gegarandeerd van meer bezoekers bij uw stand.

Indien wenselijk kunnen wij deze voorzien van uw bedrijfsnaam en/ of logo. Hierdoor valt uw bedrijf nóg meer op en maakt u betere reclame. U kunt kiezen voor stickers of snij letters. Bij stickers wordt de branding geprint op witte of transparante folie. Bij snij letters worden tekst en logo uitgesneden en middels een transfervel aangebracht. Meer informatie? Een tafelvoetbaltafel huren tijdens aankomende beurs? Wees op tijd en reserveer het via onze website.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties