ga-messe-topspieler
Sitemap
Activiteit op beursstand

Activiteit op een beursstand? Bekijk hier wat Kickerprofs voor u kan betekenen.

Activiteit inzetten op uw beursstand? Op zoek naar een activiteit waardoor bezoekers naar uw beursstand komen en langer blijven staan? Wel eens nagedacht over een professionele tafelvoetbaltafel? Kickerprofs heeft een zeer ruim en divers verhuur programma aan tafelvoetbaltafels ter beschikking voor beurzen in Nederland, België of Duitsland. Wij weten als geen ander dat deelname aan een beurs effectief is om meer naamsbekendheid te creëren en uw product te promoten. Door de hoeveelheid bedrijven die deelnemen aan beurzen is het belangrijk om u te onderscheiden van andere. Wat dacht u van een leuke activiteit op uw beursstand om op te vallen? Kickerprofs organiseert graag korte en leuke tafelvoetbal toernooien? Wilt u dit liever zelf begeleiden? Wij kunnen ook uitsluitend de levering van een tafelvoetbaltafel verzorgen. Vraag via onze website meer informatie aan. Wij bieden namelijk maatwerk.

Tafelvoetbal als activiteit op uw beursstand

Een activiteit bedenken op uw beursstand kan best lastig zijn. U wilt zich immers onderscheiden van anderen zodat u meer bezoekers aantrekt. Heeft u wel eens nagedacht over tafelvoetbal? Een voetbaltafel op de beursstand neemt weinig ruimte in beslag en zal beslist bezoekers aantrekken! Daarnaast kunt u het nog leuker maken door middel van een top tafelvoetballer op de stand te laten spelen tegen uw klanten en prospects. Deze tafelvoetbalspelers van nationaal en internationaal niveau entertainen uw bezoekers met tips en trucs op de voetbaltafel. Hierdoor levert deze activiteit op uw beursstand beslist een zeer positieve bijdrage aan uw beurs deelname. Kortom, een tafelvoetbal bij uw stand bied de volgende voordelen:

  • Meer bezoekers bij uw stand
  • Opvallen tussen andere
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Trekt bezoekers aan
  • Zorgt voor meer rendement uit uw beurs deelname

Op zoek naar een activiteit op uw beursstand?

Bent u op zoek naar een activiteit op uw beursstand? Kickerprofs helpt u! Met een tafelvoetbaltafel bent u gegarandeerd van meer bezoekers bij uw stand. Indien wenselijk kunnen wij deze voorzien van uw bedrijfsnaam en/ of logo. Hierdoor valt uw bedrijf nóg meer op en maakt u betere reclame. U kunt kiezen voor stickers of snij letters. Bij stickers wordt de branding geprint op witte of transparante folie. Bij snij letters worden tekst en logo uitgesneden en middels een transfervel aangebracht. Meer informatie? Een tafelvoetbaltafel huren tijdens aankomende beurs? Wees op tijd en reserveer het via onze website.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweBezoekadres (op afspraak)
Kruisstraat 48 Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.7/10 - 13 beoordelingen