Kickerprofs-tafelvoetbal-evenement-tafelvoetbaltoernooi-opstelling-400
Blog
Terug

Omdat het tafelvoetbal altijd een feest is zouden wij graag weer een aantal voetbaltafels neerzetten

Met deze woorden kwam deze week het verzoek van de Johan Cruyff Foundation binnen. Voor het derde jaar op rij mag Kickerprofs een bijdrage leveren aan drie events van de Johan Cruyff Foundation. Een bescheiden bijdrage in het totaalplaatje van de foundation dat we heel graag doen.

In mei wordt in het Olympisch Stadion het jaarlijkse fondsenwervende voetbalevent georganiseerd. Deelnemers zijn bedrijventeams en ambassadeurs van de JCF. Naast voetbal zijn er nog een aantal sporten op de atletiekbaan rondom het veld waar de teams punten kunnen verdienen. Zo is er rolstoelbasketbal en wordt er op 6 tegen 6 voetbaltafels gespeeld. Doel van deze Cruyff Foundation Cup is het verwerven van fondsen voor de gehandicapte jeugd met als credo: samen zorgen we ervoor dat geen enkel kind buiten spel staat. 

In juni vindt in Enschede, ook de hoofdspeelstad van het EK vrouwenvoetbal, de finale plaats van het NK Cruyff Courts 6 tegen 6. Tussen de spannende wedstrijden door kan de jeugd zich vermaken, ondermeer aan de voetbaltafels van Kickerprofs.

Het derde event vindt in september plaats, wederom in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dit is de jaarlijkse Open Dag voor met name kinderen met een beperking. Op deze dag kunnen de kinderen met en zonder handicap meer dan 30 sporten beoefenen, en zo kijken wat ze leuk vinden. Een aantal side-events zoals een springkussen, rolstoelparcours en voetbaltafels maken het feest helemaal compleet.

Meer informatie over de Johan Cruyff Foundation

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website