Kickerprofs-tafelvoetbal-evenement-tafelvoetbaltoernooi-opstelling-400
Blog
Terug

Een knaloranje sportzomer 2020

Met het EK voetbal en de Olympische spelen in het vooruitzicht beloofd het een mooie sportzomer te worden. Tijdens deze sportevenementen kleuren onze LED ballen op de tafelvoetbalevents natuurlijk oranje.

Tafelvoetbalevent

De EK voetbal periode en ook de aanloop ernaartoe is een mooi moment om in te haken met een event voor klanten, relaties en personeel. Doe je dat met een tafelvoetbalevent of met het huren van een voetbaltafel uit de XL lijn, dan scoor je opzeker. Kickerprofs heeft diverse programma's om er gedurende 1,5 tot 2 uur een bruisend event van te maken. Ook lekker als opwarmertje voordat Oranje moet spelen. Of het nu gaat om 30 of 500 personen, wij bij Kickerprofs hebben de kennis en topmateriaal in huis. Een tafelvoetbalevent verbindt mensen en intensiveert bestaande contacten.

Roadshow

Een Roadshow met de TopSpeedKicker. Langs de verschillende bedrijfsvestigingen tijdens het EK voetbal, met een finaledag waar de winnaars van iedere vestiging het tegen elkaar opnemen. Prima tool om ook eens de franchisenemers bijeen te brengen. De TopSpeedKicker is helemaal naar wens te branden, maar lekker knaloranje kan natuurlijk ook.

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website